hermanbroodacademie.nl

Podium-/Studiotechnicus

Opleidingspresentatie

Wil jij met jouw talenten op het gebied van techniek en je fascinatie voor popmuziek in de toekomst geld verdienen als licht- of live technicus bij concerten van artiesten en acts en feesten? Of wil je als studio technicus zorg dragen voor het registreren en mixen van popmuziek? Dan ben je bij de Herman Brood Academie aan het juiste adres. De opleiding Podium/studiotechniek is de perfecte opleiding om je loopbaan als volwaardig geluid-, licht- of studio technicus te beginnen.

Tijdens de opleiding Podium- en Studiotechnicus krijg je vakken als lichttechniek, geluidstechniek en studiotechniek, waarbij theorie wordt afgewisseld met de praktijk. Daarnaast krijg je vakken als popvisie (toegepaste muziekgeschiedenis), natuurkunde en onderhoudstechniek. Vanzelfsprekend krijg je ook Nederlands, Engels en rekenen.

Een groot gedeelte van de technieklessen krijg je op externe locaties. In het eerste jaar werk je mee aan diverse projecten, om te ontdekken wat bij jou past. In het tweede en derde jaar loop je een half jaar fulltime stage.

Heb je nog vragen over studiebegeleiding/zorg, mail ons dan.

Wil je weten hoe het intakeproces werkt? Check onze website voor de meest actuele informatie.

www.hermanbroodacademie.nl
info@hermanbroodacademie.nl
Herman Brood Academie
Australiëlaan 23
3526 AB Utrecht