hermanbroodacademie.nl

Nieuw: cursus HBA Future

Presentatie over deze nieuwe cursus

Maak jij (dance)muziek en wil jij jezelf verder ontwikkelen als DJ en/of producer? Wil je ontdekken wat de Herman Brood Academie te bieden heeft? Dan is de nieuwe cursus 'HBA Future' voor dance producers misschien wel iets voor jou!

Het docententeam van de Herman Brood Academie heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het programma van een super leerzame cursus waarin jij je vaardigheden als beginnend DJ & producer verder kunt ontwikkelen. Het motto van de Herman Brood Academie is je leven lang ontwikkelen en deze cursus biedt jou de benodigde handvaten om jezelf, al voordat je naar de Herman Brood toe komt te ontwikkelen. 

Met HBA Future krijg jij de kans binnen onze inspirerende leeromgeving jouw muzikale vaardigheden next level te tillen. Je zult lessen volgen waar artiesten als Martin Garrix, Toman, Julian Jordan, Sub Zero Project, D-Sturb, Colyn en Luuk Van Dijk je al voor gingen.

Als kickstart van HBA Future bieden we dit jaar de mogelijkheid om je als dance producer in te schrijven voor een cursus vol lessen over productietechnieken, de zakelijke aspecten van de muziekbranche en dj-lessen. Ook is er ruimte voor individuele begeleiding in persoonlijke muzikale interesses. Je krijgt dus niet de hele dag 1 op 1 les maar wordt gecoacht zoals we dat ook met de huidige studenten doen. 

De cursus is verbonden aan de hoofdopleidingen die de school aanbiedt en is dus een leuke manier om eens te ervaren hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Je kunt dan nog beter inschatten of een opleiding tot Artiest echt iets voor jou is. 

Voor wie
Ben je ongeveer 15, 16, 17? Zit je in je examenjaar of in een klas die aansluit op een mbo-4 opleiding en wil je onderzoeken of een opleiding zoals de Herman Brood Academie iets voor jou is? Maak jij al je eigen muziek? Dan zit bij HBA Future goed!

Wanneer
De cursus start in september 2022 en eindigt in april 2023. Je hebt elke zaterdag (met uitzondering van de schoolvakanties) les van 10.00 tot 13.00 uur gedurende drie blokken van 9 weken. In totaal heb je dus 27 lesdagen.

Vakken
Elke lesdag krijg je een uur theorie. Daarnaast werk je 2 uur in een booth. De theorieles varieert van muziektheorie tot les over plug-ins en van business tot geschiedenis. Daarnaast zullen er ook gezamenlijke luistersessies zijn. Je krijgt in dezelfde lokalen en studio’s les als vele gerenommeerde namen binnen de muziekindustrie.

Docenten 
Je krijgt les en wordt gecoacht door docenten, studenten en alumni van de Herman Brood Academie.

Kosten
De kosten van deze cursus worden zo snel mogelijk bekend gemaakt op onze website. Je kunt je gerust alvast opgeven en later nog beslissen of je definitief deelneemt of niet.

Resultaat
Aan het einde van de cursus krijg je een Bewijs van Deelname. Let wel op, een toelating en deelname aan deze cursus biedt geen garantie voor toelating tot de audities bij de opleidingen van onze school. Bij het doen van audities voor de reguliere artiestopleidingen wordt zowel gekeken naar jouw ervaring, skills en jou als persoon.

Geef je op!
Word jij hier nou enthousiast van? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar: future@hermanbroodacademie.nl Heb je nog vragen mail ons ook! We denken graag even met je mee.

 

 

www.hermanbroodacademie.nl
info@hermanbroodacademie.nl
Herman Brood Academie
Australiëlaan 23
3526 AB Utrecht