hermanbroodacademie.nl

Artiest Muzikant: Dance

Opleidingspresentatie

Maak jij je eigen tracks en wil je met jouw talenten in de toekomst geld verdienen als DJ of producer? In de opleiding Artiest muzikant richting: dance leer je alles wat te maken heeft met het produceren en uitvoeren van dancemuziek.

Tijdens de driejarige mbo-4 opleiding Artiest muzikant richting: dance krijg je allereerst discipline lessen waarbij je je muzikale en technische vaardigheden verder ontwikkelt. 

Je bent tijdens de opleiding bezig om creatieve ideeën in muzikale producten om te zetten. Je krijgt algemene vakken als Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap, maar ook muziek georiënteerde theorievakken zoals popvisie, Logic, Ableton, business en muziekanalyse.

Daarnaast ben je 8 uur in de week bezig met de praktijk door middel van het maken van muziek in onze booths. Stage loop je grotendeels in je eigen beroepspraktijk en examen doe je met een eigen show. 

In onze Hangout kun je alle vragen stellen aan docenten en studenten maar bekijk eerst even de presentatie. Hierin worden al veel vragen beantwoord.  

Heb je nog vragen over studiebegeleiding/zorg, mail ons dan.

Wil je weten hoe het intakeproces werkt? Check onze website voor de meest actuele informatie.

Video's

www.hermanbroodacademie.nl
info@hermanbroodacademie.nl
Herman Brood Academie
Australiëlaan 23
3526 AB Utrecht